Winkelwagen

K15 PE

K15 PE

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 3.908
Catalogusprijs € 4.342
Levertermijn:

Huurkopen:
€ 86,84 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Piano
Hoogte:110 cm
Breedte:149 cm
Diepte:59 cm
Gewicht:196 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Kawai K-15 heeft als instapmodel van de K-reeks heel wat te bieden. De zangbodem wordt  gemaakt van massief vuren hout. Dit heeft te maken met de filosofie waar Kawai voor staat: zeer hoge eisen stellen aan resonantie verhoudingen en optimale klank. Een bescheiden maar mooi afgewerkt meubel. De ideale instap piano met een degelijke klank en juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij het uitkiezen van het beste hout gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen ... zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.